Over Scholtingbouw

RUIM 30 JAAR BOUWERVARING TOT UW BESCHIKKING

Met meer dan 34 jaar bouw ervaring bent u bij Scholting Bouw aan het juiste adres voor een verbouwing, renovatie nieuwbouw of diverse andere bouwkundige werkzaamheden.

Sinds 1979

Na alle benodigde diploma’s gehaald te hebben is Mario Scholting in 1979 begonnen als metselaar bij een kleinschalig bouwbedrijf. Bij dit bedrijf werden allerlei verschillende bouw werkzaamheden verricht. Van een kleine simpele verbouwing tot complete nieuwbouw.

groot assortiment aan kennis

Hierdoor is er in de loop der tijd een groot assortiment aan kennis vergaard. Een badkamer verbouwen, een aanbouw, een dakkapel plaatsen, stucadoors werkzaamheden, loodgieters werk, electra, vloeren of misschien wel een een schuur plaatsen? Het is bij Scholting Bouw geen probleem.

aantrekkelijke prijzen

Door middel van de juiste contacten in de loop der tijd verzameld te hebben kunnen wij materialen tegen zeer aantrekkelijke prijzen leveren.
Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen die in Nederland zijn opgeleid en volgens de Nederlandse normen werken. Zodat u niet voor onaangename verrassing komt te staan.

bouwplanning

Wij hebben door onze ervaring goed inzicht in de verschillende stappen van een verbouwing. Wij kunnen u desgewenst helpen met het maken van de juiste bouwplanning.