Vloeren leggen

Voor het leggen van vloeren (tegels, laminaat of hout) bent u bij Scholtingbouw aan het juiste adres. Vloeren leggen is een kwelling, zo vinden velen, het is vaak een tijdrovende klus met veel precisiewerk, niet voor Scholtingbouw, wij genieten ervan de vloer zo mooi mogelijk te leggen. Om de kwaliteit en levensduur van bijvoorbeeld een parketvloer te garanderen moet deze regelmatig worden geschuurd en gelakt. Het lakken van vloeren is niet heel ingewikkeld, maar het kost wel tijd en moeite. Het is daarom een optie om dat over te laten aan ons. Wij zullen het onderhoudswerk snel en vakkundig voor u afhandelen, en ervoor zorgen dat u nog lang van een prachtige vloer kunt genieten.

Vloertegels leggen

Vloertegels leggen vereist vakmanschap, onafhankelijk van de techniek en de vorm die je kiest. De ondergrond dient goed geschikt te zijn en is daarmee bepalend voor de techniek waar je gebruik van kunt maken. Wil je vloertegels leggen in de lijm? Dan kan dit bijvoorbeeld alleen wanneer de ondergrond goed vlak is en er geen sprake is van hoogteverschillen. Indien dat wel het geval is dien je uit te wijken naar vloertegels in de specie of vloertegels in de mortel. Scholtingbouw heeft hier jarenlange ervaring mee en kan daardoor uitstekend voor zorgen dat de tegels mooi vlak komen te liggen. Wat dat betreft is het vakmanschap van Scholtingbouw van grote toegevoegde waarde bij het leggen van vloertegels.

Houten vloeren

Er is vandaag de dag behoorlijk wat keuze wanneer u een vloer gaat aanschaffen. De ouderwetse keuzes zoals tapijt en vinyl zijn nog wel populair maar steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer. Dat heeft ook nogal wat voordelen. Het grootste voordeel van een houten vloer is echter wel de levensduur. Een vloer met een print erop zal na een aantal jaren intensief gebruik minder mooi worden omdat hij slijt. Een vloer van hout daarentegen blijft mooi en raakt zelf meer doorleefd door de jaren heen. Deze vloeren worden dus mooier. Voor doe het zelvers is dit vaak een lastige klus dus een prima keuze om dit door Scholtingbouw te laten verzorgen.